Новорічний велопарад у Вінниці: містом проїхалися Діди Морози та Санти (фоторепортаж)

Новорічний велопарад у Вінниці: містом проїхалися Діди Морози та Санти (фоторепортаж)
Велопарад у Вінниці, 2019 рік

Звиклих до м’якого початку зими вінничан мороз не злякав і майже сотня велосипедистів зібралися біля Новорічної резиденції на святковий велопарад.

Вже традиційно на велосипедний парад Дідоморозів учасники приїхали в різноманітних новорічних костюмах. Попри те, що у Вінниці ніби як «заборонили» російських Дідів Морозів і замінили їх Миколаями та Сантами, цього дня тут можна було побачити не лише «гостей із Старого Устюга», але й Снігурок в ефектних фіолетових шубах.

Багато хто прийшов з дітьми: підлітками й зовсім маленькими: вони намагалися водити хороводи хоча би без велосипедів, а за це отримували цукерки і від Святих Миколаїв, і від Сант, і від Дідів.

Дехто прихопив із собою на велокарнавал «авоську» з міцними напоями, а декілька учасників взяли із собою прапори Військово-морських сил України як підтримку моряків, які зараз перебувають в російському полоні.

Як розповів незмінний організатор таких велодійств у Вінниці Олександр Царевський, нинішня погода – зовсім не перепона.

«Нам вдавалося у -22 збирати по двісті людей, тому сьогодні це зовсім не проблема».

Сам велопарад, в якому взяли участь близько сотні учасників, тривав за маршрутом вул. Соборна – площа Гагаріна – Урожай – вул. 600-річчя, Хмельницьке шосе. Після велодідоморози заїхали на Центральну ялинку та новорічний ярмарок до Вежі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: