У фіналі конкурсу краси «Міс Вінниця-2019» будуть змагатися 16 дівчат (фото)

У фіналі конкурсу краси «Міс Вінниця-2019» будуть змагатися 16 дівчат (фото)

Цьогорічний конкурс краси «Міс Вінниця» запам’ятається порівняно великою кількістю претенденток на фінальну частину, але водночас – не надто очевидним вибором.

Кастинг традиційно відбувся в МПМ «Зоря» надвечір 22 січня. Окрім численного журі, подивитися та оцінити майже вісім десятків претенденток прийшли журналісти та колишні учасниці конкурсу.

Без тривалого вступу, перейшли відразу до огляду конкурсанток: вони виходили групами по 12 дівчат спочатку в тому одязі, який вважали вдягнути за потрібне на перший вихід. Джинси, сукні, шорти, та спідниці, брюнетки та блондинки, високі та на підборах – дефіле в одязі відбулося швидко і дозволило хіба побіжно роздивитися дівчат, серед яких, до речі, було дві вінницькі журналістки. Можливо, молоді красуні надихнулися прикладом своєї колеги з місцевого телебачення, яка в минулому році здобула корону «Міс Вінниця».

Значно уважніше журі та глядачі спостерігали за виходом в купальниках. В цій частині конкурсної програми дівчата довше зупинялися під час виходів та, здається, дещо більше нервували. Проте саме вихід в купальниках дозволив оцінювачам та оцінювачкам досить швидко обрати ТОП-10 конкурсанток. А от решта п’ять (адже одна з дівчат потрапила до фіналу «на пряму» завдяки перемозі у відборі в Медінституті) мусила ще довести своє право  на вихід до фіналу.

Обрану групу дівчат ще раз вивели на подіум в купальниках, завдяки чому журі змогли більш ретельно роздивитися їхні фізичні дані. Позаяк жодні інші параметри (наприклад, інтелект, почуття гумору, вміння говорити абощо) на цьому конкурсі традиційно, журі не цікавить принаймні на даному етапі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: