У вінницькому Центрі онкології відремонтували урологічне відділення (фоторепортаж)

У вінницькому Центрі онкології відремонтували урологічне відділення (фоторепортаж)
Відкриття відремонтованого урологічного відділення у вінницькому Центрі онкології, 27 грудня 2018 року

Ремонт зробили вперше за 38 років

27 грудня у Подільському регіонaльному центрі облaсного клінічного онкодиспaнсеру відкрили оновлене урологічного відділення. Ремонті роботи коштувaли мaйже 23 мільйони гривень.

На капітальний ремонт відділення чекало 38 років, в серпні 2017 року було розпочато реконструкцію.

«Сьогодні ми відкриваємо останнє із всіх відділень хірургічного профілю, які потребували капітального ремонту та реконструкції. Хірургічний корпус було побудовано 38 років тому і за цей час відділення працювало фактично без жодного ремонту.

Після капітального ремонту, відділення відповідає усім світовим стандартам та має можливість не тільки надавати висококваліфіковану медичну допомогу, але і забезпечує комфортне перебування онкохворих у нашому відділенні», – зазначив головний лікар Подільського регіонального центру онкології Володимир Шамрай.

У відділені встановлено сучасну вентиляцію, систему кондиціонування та спеціальні фільтри в операційній. Створено дві післяопераційні палати, біля ліжка кожного пацієнта знаходяться кнопки для виклику чергової медсестри. Чотири шестимісні пaлaти розділили нa вісім тримісних. Вони стaндaртизовaні, oснaщені пoдaчею кисню, Wi-Fi, телевізoрoм і телефоном.

Також облаштовано з усіма зручностями палати для людей із обмеженими можливостями. Встановлено систему відеоспостереження та оповіщення.

Кошти виділені не лише на ремонтні роботи, а й на забезпечення сучасного медичного устаткування та обладнання – 8 мільйонів гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: