«Водійське посвідчення» Ляшка, котлети в багажнику і збиті опори. Фоторепортаж з місця ДТП у Вінниці

«Водійське посвідчення» Ляшка, котлети в багажнику і збиті опори. Фоторепортаж з місця ДТП у Вінниці

Аварія, яка перекрила рух вулицею в центрі міста

У Вінниці сталась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої на Магістратській повалено дві електроопори. Жителі без електропостачання, а рух для транспорту по вулиці перекрито. На дорозі не розминулись два легковика – «Skoda Fabia» і «Volkswagen». Внаслідок ДТП всі залишились живі, важких травм ніхто з водіїв та пасажирів не отримав.

Очевидці аварії на місці події розповідають, що водій «Фольксвагена» підрізав «Шкоду», після цього автівки втратили керування, злетіли з дороги і позбивали електроопори. В «Фольксвагені» було п’ятеро людей, всі вони живі і цілі, але з місця події втекли. В «Шкоді» був лише водій, який теж не зазнав значних травмувань.

«Фольксваген» на єврономерах. Коли сталась ДТП звідти чоловік п’ять «висипалось» і повтікали. Вони напевно були п’яні. Ви подивіться в автівку, котлети бачили в багажнику? Добре, що пляшки нема…», - говорить один з свідків.

На місці ДТП знесено два стовпи: один впав на «Шкоду» - пом’яв кузов і розбив лобове скло. Інший стовп впав на «Фольксваген» - переднє колесо автівки відвалилось, кузов побитий. В багажнику автомобіля валяються котлети, на сидінні водія – фабульне посвідчення водія на ім’я Олега Ляшка. 

В патрульній поліції Вінницької області підтвердили, що водій легковика, який вчинив ДТП на Магістратській, керував автомобілем напідпитку.

«Водій автомобіля Volkswagen не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки і не впорався з керуванням, в результаті чого здійснив наїзд на дві електроопори.

Одна з електропор впала на автомобіль Skoda Fabia, який рухався в попутному напрямку. В результаті ДТП ніхто не постраждав. Автомобілі зазнали механічних ушкоджень.

На місці події патрульні поліцейські помітили у водія Volkswagen ознаки алкогольного сп’яніння та доставили його до медичного закладу, проте керманич відмовився від освідування.

На винуватця ДТП інспектори склали протокол за ст. 124 КУпАП, а також за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння)», - повідомляють в патрульній поліції.

Поки не відпрацює слідчо-оперативна група, рух транспорту на Магістратській буде перекритий.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: