Як готується до весни третя черга нового вінницького проспекту. Весняний фоторепортаж

Як готується до весни третя черга нового вінницького проспекту. Весняний фоторепортаж

Космонавти на старті

З приходом перших по-справжньому весняних днів, вінничани все більше проводять часу на свіжому повітрі та вивчають нові прогулянкові зони, які лише зараз з’явилися в місті. 

Ми вже писали про оновлення місцини на Лісопарку, яка стала частиною найдовшої вело-пішохідної алеї Вінниці. Сьогодні в об’єктиві наших фотографів – третя черга проспекту Космонавтів, де, фактично, завершені всі роботи з благоустрою.

Головною післязимовою зміною стала обшита вхідна арка оригінальної конструкції. Раніше вона являла собою лише металевий «скелет», а тепер отримала більше об’єму.

Окрім того, тут також встановили нові вуличні меблі на додачу до вже існуючих, з’явилися атракціони для малечі, клумби та нові паркани. Щоправда, частина проспекту ще обтягнута обмежувальними стрічками: комунальники вочевидь намагаються встигнути завершити всі роботи до того, як все зазеленіє.

До речі, за словами фотокореспондента Vежі, який і досліджував локацію, на деяких сакурах вже видно квіти. Тож ще день-два, і вінничани знову зможуть насолодитися вінницьким «Ханамі на Вишеньці».


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: