Перша леді, The Hardkiss та «Антитіла». Фоторепортаж з відкриття світло-музичного фонтану

Перша леді, The Hardkiss та «Антитіла». Фоторепортаж з відкриття світло-музичного фонтану

У Вінниці відкрили восьмий сезон фонтану «Roshen»

Ще з 18:00 на головній вінницькій набережній Південного Бугу біля острова Кемпа почали збиратися натовпи містян і туристів. В очікуванні відкриття найбільшого у Європі та головного фонтану країни, сьогодні тут зібралися тисячі людей.

Почесними гостями на цьогорічному відкритті стала перша леді України, дружина Президента Порошенка – Марина Порошенко та її син, народний депутат Олексій. Окрім того виступити перед багатотисячним натовпом також прийшли керівники міста та області: голова ОДА Валерій Коровій, керівник обласної ради Анатолій Олійник та секретар міськради Павло Яблонський.  

Офіційні особи знову нагадали, що Вінниця вчетверте виборола статус найкомфортнішого міста України. «І це результат не одного дня, це результат багаторічної праці ще з часів Гройсмана», – зазначив Павло Яблонський. Марина Порошенко сказала, що головне для України – не зупинятися на досягнутому, завжди лишатися єдиною нацією, яка рухається вперед. Порошенко-молодший говорив про інновації та креативну молодь як головний рушій поступу міста та країни, а Валерій Коровій згадав і вибухи на військовому арсеналі під Калинівкою: 

«Ті, хто влаштував ці вибухи – вони думали, що таким чином нас залякають, що продемострують нашу неспроможність. Але їм це не вдалося! Ми змогли це подолати і в нашій Вінниччині подолаємо все завдяки роботі всіх і кожного!», - звернувся до вінничан Коровій.

Також голова ОДА зазначив, що сьогоднішні дні будуть вписані на сторінки історії, тож нащадки оцінюватимуть всі наші справи. 

Після офіційних промов нарешті перейшли до музичних виступів. На «розігріві» виступив гурт «Без обмежень», музиканти та соліст якого дуже самовіддано стрибали по сцені ніби рокери, хоча сама музика була доволі попсовою. 

За тим на сцену вийшли кияни з команди «Антитіла», які продемонстрували вже значно вищий рівень, очевидно готуючись до гастрольного туру в Сполучених Штатах, який розпочнеться невдовзі. 

Фронтмен «Антитіл» на початку виступу згадав про те, що все своє дитинство пробігав у Ямполі на Вінниччині, а деякі з учасників команди взагалі народились у Жмеринці. За тим гурт виконав п’ять пісень, вже налаштувавши публіку на більш «драйвовий» лад. 

В очікуванні виступу хедлайнеру концерту – гурту The Hardkiss – глядачам (котрі, здавалося, вже ледь вміщаються на набережній) показали кілька відеороликів про сучасну Україну. Зокрема про спортсменів-паралімпійців, які здійснили фурор на останній паролімпіаді, про молодих IT-фахівців, які виборюють нагороди на всесвітніх конкурсах та про нове українське кіно.

Потім на сцену піднялася вінничанка-боєць, яка втратила на фронті ногу, але все ж повернулася на службу та навіть виборола перемогу в конкурсі краси серед жінок військових 

Після такої ліричної паузи на сцені нарешті з’явились головні герої цього вечора – гурт Hardkiss. Юля Саніна вийшли на сцену в короткій білій спідниці та такому ж піджаку, в черевиках на дуже високому каблуку та з новою зачіскою під каре. Далі на сцені розпочався справжній рок, під який вже мало хто зміг стояти на місці. 

Без значних пауз, музиканти відіграли пісні одну за одною і досить швидко зникли зі сцени. Майже відразу ведуча розпочала зворотній відлік до відкриття восьмого сезону фонтану.

Три, два, один… і глядачам під сильний вітер учергове показали старе шоу «Хвилі рідної душі».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: