Кросовер Alfa Romeo Tonale стає більш реальним (фото)

Кросовер Alfa Romeo Tonale стає більш реальним (фото)
Італійська марка відмовляється підтверджувати достовірність даних фото

Тonale буде менше, ніж Stelvio, що вже випускається, а серед його конкурентів, такі моделі, як BMW X1 / X2, Audi Q3 і Volvo XC40

Новий маленький кросовер Alfa Romeo Tonale стає більш реальним.

Вперше ми побачили його в концептуальному вигляді на початку цього року, і тепер з'явилися перші зображення серійного автомобіля завдяки виданню autopareri.com, пише Автоцентр.

Італійська марка відмовляється підтверджувати достовірність даних фото, але з огляду на їх близьку подібність з прототипом, швидше за все вони реальні.

Серійний Alfa Romeo Tonale виглядає, звичайно, не так зухвало, як шоу-кар, але свого шарму і «вау-ефекту» він не позбавлений. Особливу увагу зверніть на передню частину з характерним загратуванням радіатора і витягнутої вузькою оптикою - красиво, чи не так?

Тonale буде менше, ніж Stelvio, що вже випускається, а серед його конкурентів, такі моделі, як BMW X1 / X2, Audi Q3 і Volvo XC40.

На відміну від Stelvio і Giulia, в основі яких лежить задньоприводна платформа, Tonale базуватиметься на передньопривідній архітектурі. А поряд з класичними двигунами (серед них буде, зокрема, 2,0-літровий бензиновий турбомотор) в його моторну гамму увійде гібридна установка.

Як очікується, дебютує Alfa Romeo Tonale в кінці цього або початку наступного року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: