Неймовірний навчальний комплекс для дітей в Італії

Неймовірний навчальний комплекс для дітей в Італії

Цей новий навчальний комплекс для дітей від віденської архітектурної фірми feld72 знаходиться в Теренто, Італія

Передумовою будівництва став намір дизайнерів сформувати привабливе і дієве середовище для навчання, яке заохочує робити відкриття, експерименти і дослідження.

Дитячий садок, побудований в 2010 році, складається з трьох корпусів. Будівля є невід'ємною частиною навколишнього ландшафту, розкриваючи внутрішню і зовнішню складність своєї структури.

Груба штукатурка зовнішнього фасаду будівлі початкової школи перегукується з бетонним фасадом дитячого садка. На захід від школи розташований тренажерний зал, музичний павільйон та ярмарковий майданчик. На сході - вільна зона для відпочинку, що примикає до шкільного холу, з'єднуючи навчальний заклад з дитячим садком, що сприяяє співпраці між ними. Нові проходи уздовж школи забезпечують прямий доступ з пішохідної зони на півночі до дитячого майданчика на півдні.

Через пологий рельєф цокольний поверх корпусу початкової освітньої ланки виходить на дитячий майданчик і включає в себе їдальню і бібліотеку з медіа-секцією, а також зручними місцями для читання.

Оглядова галерея з'єднує кімнати на другому поверсі з приміщенням в центрі будівлі. Широке зовнішнє скління, а також скло між шкільним залом і класами забезпечують неймовірну можливість спостерігати за навколишніми горами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: