Samsung показав смартфон із гнучким екраном

Samsung показав смартфон із гнучким екраном

Розгорнутий смартфон нагадує невеликий планшет

Samsung планує представити новий смартфон з Android на початку наступного року

Південнокорейська компанія Samsung представила смартфон із гнучким екраном і закликала розробників операційної системи Android розробляти додатки до нового апарату. Про це повідомляє The Guardian.

«Samsung представив довгоочікуваний смартфон із гнучким екраном і закликав розробників операційної системи Android розробляти додатки до нового апарату», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє The Guardian, розгорнутий смартфон нагадує невеликий планшет.

На представлені нового апарату у Каліфорнії, старший віце-президент з маркетингу мобільних продуктів Samsung Джастін Денісон показав прототип пристрою, діагональ якого в розгорнутому стані сягає 18,5 см.

При цьому під час презентації Денісон не дав змоги розробникам та представникам ЗМІ ані побачити смартфон із ближчої відстані, ані доторкнутися до нього.

За словами віце-президента Android з технологій Дейва Бурке, Samsung планує представити новий смартфон з Android на початку наступного року.

У південнокорейській компанії заявили, що протягом наступних місяців будуть готові до запуску масштабної продукції смартфонів із гнучким екраном.

Як повідомлялося, 1 листопада маловідома компанія Royole Corporation, яка розташована в Каліфорнії, випередила Samsung і першою представила смартфон з гнучким екраном.

Компанія Samsung планує теж позбутися 3,5 міліметрові роз'єми для навушників. За чутками, роз'єми зникнуть у майбутніх флагманських смартфонах – Note10 і Galaxy S11.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: