Елтон Джон перервав концерт через погане самопочуття

Елтон Джон перервав концерт через погане самопочуття

Своїм фанатам він повідомив, що саме напередодні великого шоу йому поставили діагноз ходячої пневмонії. Під час виконання пісні він відчув слабкість і був змушений покинути сцену

Артист зізнався, що незадовго до виходу на сцену йому поставили страшний діагноз

Елтон Джон, який першим дізнався про вихід принца Гаррі і Меган Маркл з королівської сім’ї, перервав свій сольний концерт у Новій Зеландії. 72-річний співак зі сцени зізнався фанатам, що напередодні йому поставили невтішний діагноз.

Цієї неділі, 16 лютого, сер Елтон Джон втратив голос прямо під час свого виступу в Окленді. Своїм фанатам він повідомив, що саме напередодні великого шоу йому поставили діагноз ходячої пневмонії.

Під час виконання пісні він відчув слабкість і був змушений покинути сцену. «Я тільки що зовсім втратив голос. Я не можу співати. Мені час йти. Вибачте», – сказав співак. Після цього асистенти зірки допомогли йому зійти зі сцени.

У своєму Twitter Елтон Джон вибачився перед шанувальниками. «Я хочу подякувати всім, хто сьогодні ввечері був присутній на концерті в Окленді. Мені сьогодні поставили діагноз ходяча пневмонія, але я хотів показати вам найкраще шоу з можливих», – написав співак.

Ходяча пневмонія – це тип легеневої інфекції, часто викликаної бактеріями або вірусом. Вона менш важка, ніж інші види пневмонії, а більшості хворих не потрібна медична допомога. Симптоми можна порівняти з симптомами сильної застуди, часто включають в себе кашель, біль у грудях, біль у горлі та головний біль.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: