У Британії продовжуються протести екоактивістів: вже півтисячі затриманих

У Британії продовжуються протести екоактивістів: вже півтисячі затриманих
Британські силовики у Лондоні

10 особам висунуті звинувачення

Починаючи з понеділка, 15 квітня, поліція Лондона затримала 500 екологічних активістів організації Extinction Rebellion.

Про це повідомив Скотленд-Ярд у Twitter.

«Офіцери затримали вже понад 500 учасників протесту Extinction Rebellion. Розслідування триватиме, 10 особам вже висунуті звинувачення», - йдеться у повідомленні.

Поліція зазначає, що вона взаємодіє із представниками громадськості та приватними компаніями для того, щоб зібрати необхідні докази нанесення демонстрантами шкоди місцевим жителям. На підставі цих даних затриманим будуть висунуті звинувачення.

Як додаєThe Guardian, екологічні активісти заявили в четвер, що напередодні Великодня збираються заблокувати роботу аеропорту Хітроу.

За останні кілька днів екологічні активісти з руху Extinction Rebellion змогли заблокувати чотири важливі транспортні вузли у центрі столиці Великої Британії, чим ледь не спричинили повномаштабний транспортний колапс у Лондоні.

Як відомо, протести екологів у Лондоні очолює британська кліматична група Extinction Rebellion.

Серед вимог екологів - скоротити викиди вуглецю до нуля, оголосити надзвичайний стан у зв'язку з екологічною ситуацією та організувати збори громадян для вироблення надзвичайного плану дій для боротьби зі змінами клімату та вирішення екологічної ситуації загалом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: