У Росії оголосили китайський коронавірус провокацією США

У Росії оголосили китайський коронавірус провокацією США
Нинішній спалах епідемії закінчиться протягом місяця. Ліки розкупили, хтось став мільярдером

Це не перший випадок подібних провокацій – Жириновський

Поширення в Китаї небезпечного коронавіруса 2019 nCoV є провокацією США, вважає лідер ЛДПР Володимир Жириновський. Про це в суботу, 25 січня, повідомляє РІА Новини.

«Уже по всіх континентах крокує (коронавірус), по всіх. Що, дійсно новий тип грипу або провокація кого? США. Економіка. І американці бояться, що їм не вдасться Китай обігнати, або хоча би бути на рівні», – заявив політик.

У світі з’явився новий смертельний коронавірус. Його вже назвали загрозою для росіян.

Жириновський відзначив, що це не перший випадок подібних провокацій, нагадавши про спалах пташиного грипу і британську яловичину, яка «комусь не сподобалася».

За його словами, нинішній спалах епідемії закінчиться протягом місяця. «Ліки розкупили, хтось став мільярдером. Вони в основному в Швейцарії проживають», – резюмував політик.

Раніше два випадки захворювання новим коронавірусом було підтверджено у Франції. Хворих на коронавірус було виявлено у передмісті Парижу та в Бордо. Один з хворих звернувся за медичною допомогою після візиту до Китаю. Перебуваючи у Китаї хворий проїжджав через провінцію Ухань.

Нагадаємо, у Китаї вже майже 1300 осіб інфіковані коронавірусом – понад 40 померли.

Зазначимо, що в Україні зафіксовано три випадки підозри на коронавірус. 

Клінічні випробування вакцин проти коронавірусу можуть розпочатися влітку. До слова, Китай виділив $144 млн на боротьбу зі смертельним коронавірусом.

Як повідомлялось, через спалах коронавірусу літаки з Китаю в Україні зустрічатимуть санітарні команди МОЗ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: