Пелосі відвідала демілітаризовану зону на кордоні КНДР та Південної Кореї

Пелосі відвідала демілітаризовану зону на кордоні КНДР та Південної Кореї
Пелосі на авіабазі Осан зустрілася з американськими солдатами
фото: cnn.com

Наступний візит Пелосі здійснить до Японії

Спікерка Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі у межах азійського турне відвідала демілітаризовану зону на кордоні Південної та Північної Кореї. Про це повідомляє CNN.

Пелосі на авіабазі Осан зустрілася з американськими солдатами під командуванням генерала Пола ЛаКамери. «Під час відвідин демілітаризованої зони та авіабази Осан ми передали подяку Конгресу та країни за патріотичну службу наших військовослужбовців, які стоять на сторожі демократії на Корейському півострові», – сказала вона.

Перебуваючи у Сеулі, Пелосі зустрілася зі спікером Національної асамблеї Південної Кореї та іншими членами парламенту країни. Наступний візит Пелосі здійснить до Японії.

Нагадаємо, 2 серпня, літак, на якому вилетіла з Малайзії спікер Палати представників США Ненсі Пелосі, приземлився у тайванському аеропорту. Літак супроводжували американські винищувачі та авіаносці. Вранці 3 серпня у законодавчій раді відбудеться зустріч Пелосі із керівництвом Тайваню, у тому числі з лідером уряду Цай Інвень.

27 липня стало відомо, що Китай та США нарощують свою військову силу навколо Тайванської протоки, оскільки зростає напруга через можливий візит на острів спікерки Палати представників США Ненсі Пелосі. 

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: