Олександр Бригинець Народний депутат України (Блок Петра Порошенка)

Кому належить «недоторканий» тротуар біля Ради?

Звернувся до «Київзему» з вимогою надати інформацію про те, кому належить тротуар біля будівлі Парламенту на вулиці Грушевського, 5.

Звернувся до «Київзему» з вимогою надати інформацію про те, кому належить тротуар біля будівлі Парламенту на вулиці Грушевського, 5.

Як відомо, пройти чи проїхати по тротуару повз Парламент, можна лише пред’явивши відповідні дозвільні документи. Це єдиний тротуар в Україні, на який суворо не допускаються сторонні особи, якими є практично всі громадяни України та іноземці, окрім невеликого числа нардепів, їхніх помічників та акредитованих журналістів. Тепер ним заборонили рухатися велосипедами.

Дожилися до того, що у власній країні, і рідному місці нам диктують, де нам можна ходити, а де ні. Парламент перетворили у недоторкану «республіку», де мають право ходити і роз’їжджати лише недоторкані нардепи.

Впевнений, що відповідна заборона з’явилася не з волі нардепів. Вважаю, що це провокація з боку влади, здійснена з метою дискредитації Парламенту.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: