Олег Покальчук Психолог

Розлучення Путіна - дуже правильний піар-хід

ля людей високого рівня відповідальності будь-які дії пов’язані з більш скрупульозною оцінкою ризиків.

Для людей високого рівня відповідальності будь-які дії пов’язані з більш скрупульозною оцінкою ризиків. Якщо це публічні люди, то вони в значно меншій мірі належать собі ніж інші, і тому їхня особиста дія так чи інакше, навіть якщо б вони хотіли чи не хотіли, є публічною. Тому, звичайно, розумний хід - її опублічнити. Бо як тільки вона починає приховуватись, вона одразу робить з політика посміховисько, як це прийнято у нашій країні.

Чи переймався Путін, оголошуючи про розлучення, про свій рейтинг та репутацію? Та це якраз і було піклування про репутацію. Це дуже правильний піар хід.

Ініціатор розлучення – життя, як це завжди буває. Завжди є дві сторони, які вже одне одному набридли за цей час. А от ініціатором оприлюднення цього, напевно, були фахівці з піару. Це технологічно прораховані речі. Дуже грамотний хід.

Чи може дозволити собі Путін тепер, чи одружиться знову? Він може дозволити собі будь-які кроки, які будуть показувати його як звичайну людину, близьку до народу. В його монументальному портреті будуть проявлятись людські риси. Одруження - одна з таких. Люди ж люблять поговорити про це: він як ми, і це (розлучення-одруження) повсюдне явище.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: