Мы говорим «Медведчук», подразумеваем «Путин»

Популярний у значної частини населення України Путін засвідчує: він - за Медведчука

Сьогодні в Україні закладаються основи нової проросійської політичної сили.

Значна частина нашого населення орієнтована на інтеграцію з Росією, більше того, наскільки я пам'ятаю, в опитуванні КМІСу про те, якими мають бути відносини з Росією, десь 16-18% взагалі хотіли б об'єднатися з Росією в єдину державу. Усі вони - виборці Партії регіонів та КПУ. Очевидно, що зараз вони розчаровані, бо не отримали обіцяного, навпаки, нібито-то проголошений курс на Європу.

"Український вибір" цілком очевидно призначений цих розчарованих виборців підібрати. От тільки Медведчук - ніяк не тягне на популярного політика. А Путін в Україні - популярний, і ще й як. Путін взагалі принаймні раніше мав найвищі оцінки в Україні як Президент, як жодний інших з президентів - український чи американський - біля 7 балів за 10-бальною шкалою (скільки у цьому році - не знаю, до кінця місяця будуть дані). Отже, популярний для значної частини населення Путін засвідчує, що він - за Медведчука та "Український вибір". Серйозно готується нова політична сила, відверто проросійська, і, на мою думку, якщо вони будуть діяти грамотно, то цілком здатні на нступних виборах стати парламентською партією.

Взагалі у них головна проблема - брак харизматичних лідерів, Медведчук не тягне аж ніяк. От Путін і буде постійно працювати у напрямі "мы говорим "Медведчук", подразумеваем Путин".

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: