Геннадій Москаль Ексголова Закараптської ОДА

Депутатське розслідування побиття людей «Беркутом» завершене

Сьогодні всі чомусь говорять тільки про відповідальність "Беркутів", які побили студентів на Майдані в ніч на 30 листопада. Але ж "Беркути" по-звірячому побили мирних громадян і 45 журналістів 1 грудня біля адміністрації президента та тоді ж організували розгром офісу Спілки письменників! Від МВС, ГПУ та інших структур я так і не можу дочекатися відповіді на свої депутатські звернення про те, "Беркути" з яких регіонів брали участь у цих садистських по відношенню до власного народу діях 1 грудня.

Оскільки МВС мовчить, то доповідаю громаді: 1 грудня під АП людей по-звірячому розганяли представники спецпідрозділу "Беркут" з Сумської та Чернігівської областей, а також - Автономної республіки Крим. Вони ж - спільно з "беркутівцями" Києва, Полтавської та Луганської областей брали участь у "зачистці" Майдану в ніч на 30 листопада.

Хочу повідомити керівництву МВС та всім іншим: моє власне депутатське розслідування по цих подіях закінчене. Крім "Беркуту", мені відомі всі організатори, виконавці, відомі всі радикальні організації (не рахуючи "Братства"), які були зорганізовані спецслужбами та МВС для організації провокацій на Банковій. Але перед публікацією цієї інформації я хочу почути результати службового розслідування МВС (центральний апарат якого налічує 3000 чоловік). А вже потім - поговоримо.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: