Віктор Балога Народний депутат України

Прем’єром має стати чи Ярош чи Парубій

Суспільство народило нових лідерів – сотників, автомайданівців, лікарів, самооборонців. Місце цих людей – у парламенті

Хочу, щоб усі, хто має мандат депутата Верховної Ради, добре зрозуміли – цей склад парламенту учора себе вичерпав. Єдине, що усі ми разом ще можемо зробити – це прийняти пакет законів, які кардинально змінять країну, заспівати гімн і піти на перевибори. Крапка. Суспільство народило нових лідерів – сотників, автомайданівців, лікарів, самооборонців. Місце цих людей – у парламенті, за законотворчою роботою. А чи маємо ми право бути з ними – вирішить народ на дострокових виборах.

Те саме стосується виконавчої влади. Особисто я, не претендую на жодну посаду в Кабінеті Міністрів. Україні потрібне майбутнє, а ми з вами, дорогі друзі, повинні дати дорогу новим людям.Тому, переконаний, прем’єром має стати чи Ярош, чи Парубій, чи будь-хто, але не людина зі старої-нової влади. Міністрами мають бути прості Герої Майдану, які весь цей час добросовісно виконували свою роботу. Вони повинні продовжити її робити, але вже у статусі державних діячів. Вважаю, що міністр охорони здоров’я у нас уже є - це пані Ольга Богомолець.

Окремо хочу звернутися до пані Тимошенко. Юлія Володимирівна, народ щиро радіє, що Ви нарешті вийшли на волю. Він готовий вас любити і поважати, але на даному етапі люди не потребують послуг політиків старої генерації, до якої належимо ми з вами, ні на посаді прем'єра, ні на посаді президента. Це їхнє рішення і його треба прийняти. І, навіть, якщо вони комусь з нас відведуть роль простих громадян – то я «за». Я за те, щоб бути вільним громадянином в найкращій країні, де професор і студент стоять пліч-о-пліч, де «екстремісти» мають по дві вищі освіти і віртуозно грають на фортепіано, де присутня солідарність і взаємовиручка. Я – готовий. А Ви?

І наостанок. В українців є хронічна хвороба – не доводити справу до кінця. Так було 1991 року, так було 2004-го. Але я зроблю усе від мене можливе, щоб цього не повторилося 2014-го.

Слава Україні! Слава Героям Майдану!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: