Олександр Турчинов Політик, державний діяч

Народний опір

Ми попереджали, що вибори президента визначать напрямок розвитку нашої країни та її перспективи. Так воно і відбулось.

Ми попереджали, що вибори президента визначать напрямок розвитку нашої країни та її перспективи. Так воно і відбулось. Після інавгурації Януковича в Україні розпочалось швидке будівництво тоталітаризму з урахуванням всіх класичних елементів цього явища: політичних, економічних та соціальних.

В політичній сфері відбувається спроба знищення опозиції, створення штучних умов для одного клану, який виступає під дахом Партії регіонів. Тотальна монополізація та цензура мас-медійного простору.

В економічній сфері: придушення конкуренції,знищення економічної бази потенціальних і реальних політичних опонентів, монополізація правлячим кланом основних перспективних ринків, паразитування на бюджеті та державних фінансах, привласнення стратегічної власності. Також розквітнув такий обов‘язковий атрибут тоталітаризму як корупція та зрощування адміністративних, фінансових і кримінальних груп в єдиний кримінально-державний синдикат.

В соціальній сфері – швидке зубожіння населення, хаотичне зростання цін, знищення середнього класу, як опори та фундаменту демократичного середовища, придушення свобод та панування страху.

Що стосується 2011 року – це, безумовно буде переломний рік для нашої країни. Або процеси, які зараз реалізуються в Україні в прискореному режимі стануть незворотними, або народний опір зупинить цей руйнівний для майбутнього нашої країни процес та поверне Україну на шлях цивілізованого європейського розвитку.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: