Богдан Яременко Народний депутат України

Як Україна годує російську армію в Криму і терористів на Донбасі

Цікава арифметика.

Цікава арифметика.

Так ось друзі, отримали ми кілька офіційних листів від різних міністерств і відомств - відповіді на наші запити про постачання Криму (щоб ніхто навіть не сумнівався - ми копаємо і доведемо справу до блокади).

Така "картина маслом". За період дії Закону про вільну економічну зону в Криму на півострів завезено 1 300 000 тон продовольства. Ми порахували, що в разі, коли кожен кримчанин з"їдає в день 1 кг їжі за цей період в Криму з"їли щось близько 250 000 тон продовольства.

Забуваємо, що якесь власне виробництво є і в Криму: отримуємо питання - куди поділась різниця 1 050 000 тон продовольства завезені в Крим з материкової України?

Наші варіанти відповіді: частина, з врахуванням того, що Крим є вільною економічною зоною і за російським законодавством в обхід оподаткування (і українського, і російського) потрапляє на материкову Росію. Ще частина (невелика) використовується для годування російської армії в Криму (це такі люди, з ядерною зброєю, які мають убити усіх нас десь незабаром). І ще частина (велика) або через материкову Росію, або іншими шляхами потрапляє на Донбас терористам (це такі нелюди, які щодня вбивають українців, хоча насправді їм байдуже кого вбивати).

Ось така математика з політикою.

Це наслідок лобістського закону Терьохіна, Ляпіної та Немилостивого. Можна без надмірної гіберболізації прийти до висновку, що в тому, що наших солдат на Сході вбивають вгодовані сепаратисти є велика провина цих трьох "діячів". Ну, і інших діячів, які ці продукти возять з України.

Аналогічна картина і з непродовольчими товарами.

Аналогічна картина з поставками товарів з Криму в Україну.

Будемо терпіти далі і годувати окупантів та вбивць?

Завтра група громадських організацій, що займаються питаннями Криму, зустрічається з міжфракційною депутатською групою "Крим" обговорювати програму співпраці.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: