Неймовірні пригоди якутів в Україні. Чергові докази російського вторгнення (ФОТО)

Неймовірні пригоди якутів в Україні. Чергові докази російського вторгнення (ФОТО)

Убогий побут, злидні та горілка штовхають мешканців безкрайньої Росії боротися з фашизмом в братській Україні

Звичайне життя пересічних мешканців в Якутській глибинці не рясніє різноманітністю та яскравими подіями. Убогий побут, злидні, горілка, невелика перерва на строкову службу у збройних силах РФ й знов рутина.

Але вихід є! Є можливість побачити цивілізований світ та заробити копійчину, захищаючи такі близькі та зрозумілі для кожного якуту ідеали "руського миру" в боротьбі з фашизмом в братській Україні.

Далі для групи якутських найманців починаються суцільні дива: шикарна вечеря у ресторані Якутська (31.01.2015), відвідування сауни (01.02.2015), та переліт у столицю Батьківщини – м. Москва (04.02.2015).

Одразу з Москви переліт літаком до аеропорту м. Ростов-на-Дону та, 06.02.2015 група якутів вже в окупованому Луганську. Після невеликої екскурсії містом (з обов’язковою демонстрацією "звірств київської хунти") 06-07.02.2015 якути отримують обмундирування та зброю.

В подальшому група якутських найманців відправляється на Дебальцевський плацдарм (Чорнухіне), де бере активну участь у захваті міста Дебальцеве (10-19.02.2015).

21 лютого 2015 року якути святкують свій "епічний подвиг" у Луганську, а 26 лютого вже сидять за столиками в московському аеропорту "Шереметьєво". Завдання виконано, гроші отримані й потрібно завезти їх родинам в якутський улус.

На початку березня вищевказані якутські добровольці задоволені повернулися у свій улус звороним шляхом: Авіло-Успенка – аеропорт Ростов-на-Дону – аеропорт "Шереметьєво" – Якутськ й далі на автомобілі додому.

Проте вже у травні 2015 року тих самих осіб знов "покликала дорога" – адже в цілому непогана робота та й взагалі веселіше, ніж сідити в улусі.

Маршрут вже знайомий: на авто до Якутська, далі літаком до Москви, звідти літаком до Ростову-на-Дону й автотранспортом через Матвєєв-Курган та Авіло-Успенку на окуповану територію України. При цьому дорога пролягала через деяке наметове містечко, розташоване в районі н.п. Олександрівка (Матвєєво-Курганського району Ростовської області).

Правда цього разу допомога "бойових якутів" потрібна вже у м. Донецьк, де останні й перебувають на даний час.

Не інакше, як невздовзі планується черговий наступ на підконтрольну Україні теритрію, адже, згадуючи Дебальцеве, "бойові якути" завжди поспішають на допомогу туда де важко і небезпечно.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: