Анатолій Говорадло Народний артист

Пане президенте, російське телебачення потихеньку переїхало в Київ

Цим "митцям" в кокошніках більше пасували би бані і борделі Подмосков'я і окрєсностєй!

Поки Україна воює з Росією на Донбасі, російське телебачення потихеньку переїхало в Київ, разом зі своїми ведучими, зі своїми совковими піснями, які вони переспівують для нас кожен рік, для нації у якої найбільше в світі мелодійних пісень.

Цим самим вони намірено принижують наше почуття гідності! Що це за країна, де корінна нація відчуває себе приниженою, де ти не можеш почути своє рідне, а замість цього чуєш аканьє рязанскіх і псковскіх парнєй з телерадіоефіру!

Пане президенте! Ви зобов'язані гарантувати наші конституційні права, а не можете ідіть...

Ми не будемо бідними родичами в своїй країні! В першу чергу на таку ситуацію повинна реагувати інтелегенція, досить бути беззубими і толерантними, заради наших дітей, у яких п'ята колона забирає будь-яку перcпективу! Я думаю, що цим "митцям" в кокошніках більше пасували би бані і борделі Подмосков'я і окрєсностєй!

Озирніться навколо-неуки!

В світі існує стільки красивої і талановитої музики, а ви знову заганяєте нас, прикриваючись яскравими картинками, у стойло свого примітивного несмаку!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: