Віктор Балога Народний депутат України

Безвізового режиму найближчим часом нам не бачити. Куди дивився Порошенко?

Відокремлення Грузії від України в питанні візової лібералізації з ЄС означає лише одне - безвізового режиму найближчим часом нам не бачити.

Відокремлення Грузії від України в питанні візової лібералізації з ЄС означає лише одне - безвізового режиму найближчим часом нам не бачити. І таке рішення наших західних друзів - цілком закономірний фінал спроби української влади «розвести» європейців, які виявились більш кмітливими, аніж думали на Банковій та Грушевського.

Мені цікаво, про що думав Президент коли підконтрольний йому депутат вносив правки, які звели до нуля потуги по контролю доходів високопосадовців? Чи коли його Спікер парламенту проштовхував «партійну диктатуру», та коли «косив під дурня» у питанні відставки прокурора? Напевно, він сподівався, що європейські чиновники і далі закриватимуть очі на тотальну корупцію та відсутність реформ в країні, через жалість до українського народу, який вже другий рік воює.

Європейці були і будуть прагматиками – вони готові на компроміси заради стабільності в Східній Європі, але вони не готові вкладати зусилля і гроші у владу, яка діє всупереч інтересам своїх громадян.

Розумію, що коли люди думають як їм оплатити нові ціни на газ та світло, їм не до поїздок в Європу. Але відтермінування безвізового режиму - поганий сигнал для нас всіх, який означає, що у європейців увірвалось терпіння. І далі ми залишимось один на один зі своїми проблемами і своїм ворогом.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: