Крім Кіріла нам ще й російську паству завезуть

Це вже занадто. Ну скільки можна нашому любому патріарху Кірілу їздити до України?

Це вже занадто. Ну скільки можна нашому любому патріарху Кірілу їздити до України? Не встигає він закінчити один візит, як знову анонсується інший. В кінці липня Кіріл об’їздив пів-України, сьогодні ж маємо нове повідомлення – 15 вересня Патріарх знову приїде контролювати свою канонічну територію. Це вже до не пристойності схоже на поведінку якогось непосидючого прем’єр-міністра, адже він не тільки освятить храм, а ще й зайде до університету, потім якогось чорта піде на «Луганськтепловоз», а насамкінець ще й покладе квіти пам’ятнику невідомому солдату. З таким успіхом він скоро і переговори щодо газу вестиме з Азаровим.

Але не це найсмішніше в новому візиті. Виявляється, українську паству для Кіріла зганяти вже не виходить. Тому і надумали привезти до Луганська віруючих з Росії. Губернатор навіть звернувся спростити їм митний контроль.

Дожилися. Згадаймо, як ще в травні харків’яни відверто проігнорували зустріч з московським Патріархом, а тому, не довго думаючи, церковники просто домальовували паству у фотошопі. Реготу було на всю Україну. Очевидно, помічники Кіріла зробили висновки, і вирішили не користуватися фотошопом, а імпортувати кілька тисяч віруючих душ з Росії. Ну, принаймні це чесніше, ніж просто найняти 10 тисяч народу, як це роблять наші політики для мітингів.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: