Януковича висміяли в «Cімпсонах»?

Режисери культового американського мультсеріалу в першій серії 23 сезону «Сімпсонів» посміялися над образом, в якому можна вгадати Віктора Януковича.

Режисери культового американського мультсеріалу в першій серії 23 сезону «Сімпсонів» посміялися над образом, в якому можна вгадати Віктора Януковича. Людина, схожа на українського Президента, стала далеко не першим об’єктом для глузування відомого режисера Мета Гроунінга. За двадцять три роки, поки виходить серіал, в ньому нещадно стібалися з президентів: від Рейгана з Горбачовим до Клінтона з Обамою.

Одним з головних персонажів нового епізоду став такий собі напівгангстер, напіввпливовий політик «Віктор». Він має кремезну статуру, обличчя з досить грубими рисами. Сидить цей Віктор в столиці України Києві, десь недалеко від Майдану Незалежності у величезному кабінеті. Його охороняють кілька озброєних до зубів охоронців. Помічник вчить його премудростям користування комп’ютером та Інтернетом.

В одному з епізодів Віктор передивляється свою електронну пошту й дуже радіє з того, що співачка Бейонсе погодилася заспівати на дні народження його дочки. Не важко здогадатися, що за образом дочки може ховатися Рінат Ахметов, а за днем народженням – відкриття стадіону «Донбас Арена», на якій і співала зірка в 2009 році.

Ще один показовий епізод мультику – історія з дружиною «Віктора». Вона в кадрі з’являється тільки раз, але дуже невчасно. На що «Віктор» обурено гиркає на неї – «Я ж наказав тобі сидіти у своїй кімнаті». Очевидно, навіть в Штатах вже всі знають історію про фактичну висилку Людмили Янукович до Донецька. Нічого дивного – американці неабияк були спантеличені, коли під час минулорічного візиту Януковича до США він привіз із собою не дружину, а «подругу» діаспори Ганну Герман.

Загалом з мультику можна посміятися, але образ України з їі Віктором, який склався в Штатах і був втілений творцями «Сімпсонів», не радує: країна, де заправляє всім гангстер, який не вміє нормально користуватися комп’ютером та Інтернетом. Це показовіше за всі повідомлення прес-служби Президента України про теплу зустріч Януковича з Бараком Обамою.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: