Анатолій Гриценко український політик і військовий діяч, колишній міністр оборони України

Тайожний Майдан: купують тих, хто продається...

За останні дві доби отримав сотні повідомлень із різних регіонів, міст і сіл про те, що влада організовано звозить людей до Києва на свій Тайожний Майдан, що має відбутися сьогодні, у п'ятницю, на Європейській площі.

За останні дві доби отримав сотні повідомлень із різних регіонів, міст і сіл про те, що влада організовано звозить людей до Києва на свій Тайожний Майдан, що має відбутися сьогодні, у п'ятницю, на Європейській площі.

Людям дають (обіцяють) по 150 гривень, у деяких райцентрах навіть менше - по 100 гривень, чи то продажність там більша, чи (їхньою мовою) «крісятнічєство», не знаю.

Метою Тайожного Майдану людям вказують «в поддєржку Прєзідєнта!». Координують мобілізацію нинішні, або колишні районні керівники міліції, ДАІ, або податкової служби. Складають списки, формують автобуси, супроводження... Усьо путьом!

У більшості випадків не примусом чи погрозами зганяють, навіть за оті 150-100 гривень бажаючих «поддєржать Прєзідєнта» - предостатньо. Прикро визнавати, але кілька повідомлень прийшло і з моєї Черкащини, в тч з рідного міста Ватутіне - там теж стоять у черзі, аби за 100 гривень когось «поддєржать»...

Стривожені громадяни просять якось зупинити цей процес, не допустити того фальшивого Тайожного Майдану. Напевно розчарую Вас, але я цього зробити не зможу. Та й ніхто інший не зможе. Це треба пережити.

Знаю точно, що моя мама-пенсіонерка отих тайожних сутенерів з їхніми коврижками - пошле куди подалі, навіть якщо не 150 грн - 1500, 15000, чі 150000 платитимуть. Знаю точно, що мої діти також з Європейського Майдану - на Тайожний не перейдуть. І сотні тисяч громадян, які за покликом серця тиждень стояли на Європейських Майданах по всій країні - теж своє сумління владі не продадуть. Купують лише тих, хто продається!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: