Андрій Іллєнко Народний депутат України 7, 8 скликань

Україна заслужила мати президента націоналіста

Руслан Кошулинський

Чому я підтримую Руслана Кошулинського на посаду Президента України?

По-перше. Україна заслужила мати Президента націоналіста. Не випадкову людину, не цинічного брехуна, не ворога, не імітатора, не пройдисвіта і не клоуна. А людину, яка усім своїм життям довела, що для неї Україна — понад усе. У виборі Верховного Головнокомандувача під час війни ми не маємо права на помилку.

По-друге. Знаю Руслана з 2004 року. Бачив його в безлічі ситуацій. Лідерські якості. Унікальна стресостійкість. Державницьке мислення. Досвід організатора. Скромність в побуті і повна відсутність понтів та пафосу. Чиста репутація. Почуття гумору - без цього ніяк.

По-третє. Кошулинський - об’єднавча кандидатура. Не лише «Свобода», а «Правий Сектор», КУН, ОУН, С14, цілий ряд потужних особистостей та реальних громадських організацій підтримали його висунення. Це дуже важливо. Нарешті українські патріоти діють спільно, а не ведуть війну між собою на радість ворогам.

І найголовніше. У кожної людини є в житті ситуація, яка перевірить - хто ти є насправді. У Руслана ця ситуація наступила жахливого 20 лютого 2014 року.

Зранку він виносив поранених з Інститутської, а ввечері скликав і провів історичне засідання парламенту. Бачив його в той момент зблизька і не лише з парадного боку - він склав цей іспит на «відмінно». Слова не розійшлись з ділами.

Тому я за Руслана Кошулинського і зроблю все від себе залежне, щоб він став Президентом.

До вашої уваги: 
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: