Віктор Балога Народний депутат України

Влада і її політична сила не проти дестабілізації Сходу?

Особисто я не бачу нічого дивного у інформації про співпрацю сепаратистів з владою Луганської області.

Особисто я не бачу нічого дивного у інформації про співпрацю сепаратистів з владою Луганської області.

З перших годин я застерігав пана Турчинова від призначення Михайла Болотських головою Луганської ОДА. Я наводив аргументи, що він у якості голови Державної служби з надзвичайних ситуацій приймав найактивнішу участь у спробах придушення Майдану. Він давав прямі вказівки стягувати в центр Києва важку техніку для розбору барикад. Саме він посилав офіцерів ДСНС брати участь у боях на Грушевського на боці «Беркуту». Саме Болотських відмовився рятувати людей під час пожежі в Будинку профспілок.

Замість того, щоб дати цьому типу можливість вивчити умови утримання в СІЗО, Турчинов направив його очолювати сепаратизм в Луганській області?

Якщо це була помилка, то її треба виправляти. Тому, я вимагаю у в.о. Президента негайно звільнити пана Болотських. А що стосується СБУ, то вже давно мали бути порушені відповідні справи.

Бо якщо цього не буде зроблено, висновок один – влада і її політична сила щонайменше не проти дестабілізації Сходу, як приводу для зриву виборчого процесу. Дуже не хочеться, щоб це було правдою.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: