Віктор Балога Народний депутат України

Яку місію світ відвів Україні в цій війні

Щоб зрозуміти реальне становище України на міжнародній арені, достатньо подивитися на те, хто і як готовий надавати нам летальне озброєння.

Щоб зрозуміти реальне становище України на міжнародній арені, достатньо подивитися на те, хто і як готовий надавати нам летальне озброєння. Прибалти допомагають нам, не дивлячись на те, що вони не найбільш озброєні в регіоні, і не дивлячись на будь-які погрози. Роблять це тому, що вірять, що українська демократія має бути з кулаками.

Зовсім інша ситуація з Ізраїлем. Ця держава має одну з найкращих армій у світі, але готова допомогти нам лише тоді, коли Росія продасть Ірану ракети С-300. Тобто, не для того, щоб нас врятувати, а щоб насолити Москві.

Іншими словами, якщо серйозна допомога звідкись і прийде, то не тому, що ми такі важливі для світу, а тому, що наш сусід може стати ще гіршим. Тобто, функція, яку нам відвели в цій війні, – виснажити Росію. Напевно, це важлива місія для світової історії, але особисто мені хотілося б, щоб нам допомагали стати сильною, сучасною державою, а не рогатиною, якою дражнять ведмедя.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: