Віктор Балога Народний депутат України

Шість питань до Порошенка

Пане Президенте, хочу знову звернутися до Вас публічно

Пане Президенте, хочу знову звернутися до Вас публічно.

Радником голови Мукачівської РДА (а отже – «смотрящім») призначено людину з оточення народного депутата Ланя, чий син працює його помічником. Останній є безпосереднім учасником бійні 11 липня. Саме він виступив ініціатором і організатором зустрічі на "Антаресі". Докази цього є в правоохоронних органах.

У зв’язку з цим у мене до Вас є декілька запитань:

1. Чому такі яскраві представники кримінального світу отримують посади у владі, а не коротають свої вечори на допитах?

2. Ланьо і його помічники займалися вербуванням і утриманням бойовиків для наметового містечка Антимайдану в Маріїнському парку. На їхніх руках – кров простих українців.

Скажіть будь ласка, пане Президенте, якщо такі люди отримують посади, то на якому Майдані Ви були – на тому, що біля Головпоштамту, чи на тому, що поруч з площею Конституції?

3. Невже Ви вважаєте, що народ зробив Вас Президентом для того, щоб Ви просували у владу людей, які продають наркотики закарпатським дітям, займаються бандитизмом і контрабандою?

4. Невже Ви з Москалем і справді вважаєте, що можна віддати владу бандитам, а вони, погрожуючи простим людям, змусять Закарпаття голосувати за владу?

5. Пане Президенте, невже Ланьо, Вілкул і Кернес – твої справжні друзі, а Ярош, Балога, Тягнибок – твої вороги? Якщо так, то у мене знову виникає питання, на якому з Майданів стояв нинішній Президент України?

6. І останнє. Як задалеко Ви, пане Президенте, готові зайти, боячись програти вибори на Закарпатті?

Джерело Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: