Віктор Балога Народний депутат України

Чому Порошенка можна вважати диктатором

Вважаю, що від сьогоднішнього дня Президента України Петра Порошенка уже офіційно можна вважати диктатором

Вважаю, що від сьогоднішнього дня Президента України Петра Порошенка уже офіційно можна вважати диктатором, а 229 депутатів ( в тому числі - спікера ВР), які відкрили дорогу до конституційного перевороту – зрадниками, які продали Україну Путіну.

Змінювати Конституцію мінімальною кількістю голосів через регламент роботи Верховної Ради – це диктатура. Кожен депутат, який це підтримав, є співучасником злочину проти держави і відповідальність за це рано, чи пізно їх таки настигне. Показово, що серед тих, хто за це проголосував – колишні «регіонали», бандити, друзі Януковича, ті, хто були причетними до вбивств людей на Майдані і голосували за диктаторські закони. Хороша компанія для постмайданного Президента, чи не так?

Петру Порошенку можу лише поспівчувати, бо він уже двома ногами став на слизьку дорогу, проторену Януковичем. Якщо він ще не зрозумів, то народ, який з дерев’яними щитами готовий протистояти озброєному спецназу, не дозволить йому просто так подарувати Україну агресору. Цього не буде ніколи!

Повний список зрадників

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: