Віктор Балога Народний депутат України

Як Абромавичус відкрив Америку

Айварас Абромавичус – перший міністр в уряді, хто не просто заявив про корупцію у вищих ешелонах влади

Айварас Абромавичус – перший міністр в уряді, хто не просто заявив про корупцію у вищих ешелонах влади, а назвав конкретні прізвища. Хоча, він заявив те, що всім і так відомо давно.

Вважаю, його слова мають лягти в основу серйозного антикорупційного розслідування. Йдеться не просто про припущення, журналістські розслідування, чи політичні заяви. Це слова чиновника, який керує цілим міністерством.

Тому, НАБУ має негайно порушити з цього приводу провадження і нехай Айварас Абромавичус розкаже детально, які обставини змушують його піти у відставку, яким чином Ігор Кононенко намагається встановити контроль над державними коштами, і які питання він змушував міністра вирішувати на власну користь.

І нехай ця справа або поставить хрест на антикорупційній політиці, або покладе початок реальної боротьби з корупцією в найближчому оточенні Глави держави.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: