Віктор Балога Народний депутат України

Транзит російського транспорту: якщо влада не вживає заходів, значить, вона має домовленості з агресором

Влада завжди знайде 100 причин, чому заборонити транзит російських товарів нашою територією – не можливо.

Влада завжди знайде 100 причин, чому заборонити транзит російських товарів нашою територією – не можливо. В той час, як для простих людей є одна причина, яка спонукає їх до рішучих дій у подібних випадках. Це – національна гідність.

Все дуже просто – Польща заборонила російський транзит. Росія заборонила транспортування українських товарів. Якщо влада не вживає дзеркальних заходів, значить вона в домовленості з агресором. І те, що цю домовленість ламають активні громадяни – це ще один доказ того, що наші люди більш патріотичні, ніж наша влада.

І взагалі, починаючи з листопада 2013 року, все хороше, що відбулося з нашою країною, було зроблено руками простих людей. А це – повалення диктатури, створення добровольчого руху, волонтерська діяльність, громадська блокада Криму і навіть смітникова люстрація, як би вона багатьом з нас не подобалася.

Якщо хтось і любить Україну і хоче її змінити, то це не ті, хто сидять на Грушевського і Банковій. Це ті, хто на своєму місці, в міру власних можливостей робить те, що від нього залежить.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: