Віктор Балога Народний депутат України

Путін має скористатися хорошою нагодою і до Дня жінок відпустити Савченко в Україну

Це явно не рівень сильної держави, якою бачить Росію керівництво Кремля.

Не знаю, як ідея великої і потужної Росії співставляється з утриманням в полоні однієї молодої дівчини. По-моєму, це речі взаємовиключні. Це явно не рівень сильної держави, якою бачить Росію керівництво Кремля.

Я вже не кажу про те, що Надія Савченко, яка не дай Боже, загине в СІЗО, поставить таку пляму на репутації сучасної Росії, що в західному світі її буде неможливо змити жодними грошима, публікаціями в пресі чи зусиллями лобістів.

Якщо пан Путін прочитає цей текст, то я б рекомендував йому скористатися хорошою нагодою і до Дня жінок відпустити нашу Надію в Україну. Відпустити просто так - без жодних умов і зобов'язань. І сказати, кого у відповідь мала б звільнити Україна. Думаю, в такому разі за нами не заіржавіє.

І це буде справжнім проявом сили. Тоді Росія, яка має ядерну зброю і вважається найбільшою державою світу, покаже що не боїться однієї беззбройної жінки, яка до того ж просто захищала свою землю. Вона - патріот України. Якщо пан Путін є патріотом Росії, то він, мабуть, так само, як і Надія Савченко, захищатиме свою землю, якщо на неї ступлять чужинці. Але зараз він має відпустити її і можливо після цього колесо історії покрутиться в зовсім інший бік.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: