Віктор Балога Народний депутат України

Банковій треба повчитись, як захищати Гаранта

Банкова потратила не мало грошей і зусиль, щоб втовкмачити в голови українців, що ніяких порушень з боку Гаранта в офшорній історії немає і все це – помилка безграмотних журналістів.

Банкова потратила не мало грошей і зусиль, щоб втовкмачити в голови українців, що ніяких порушень з боку Гаранта в офшорній історії немає і все це – помилка безграмотних журналістів. На хвилинку уявімо, що так воно і є, а все це – гібридна війна панамсько-німецького офісу ФСБ проти хиткої української демократії. І мета цієї глобальної диверсії – дискредитувати команду українських реформаторів, які от-от, на зло усім сусідам, створять економічне диво на пострадянському просторі.

Якщо «молодій демократії» немає чого боятися, то за логікою процесів, аби зняти усі підозри, перші особи мають:

1. Подати до суду позов проти Süddeutsche Zeitung, яка опублікувала недостовірну інформацію;

2. Ініціювати розслідування всередині самої України, яке має нівелювати будь-які сумніви і підтвердити слова численних юристів, експертів і депутатів з БПП.

3. Президент України має особисто внести на розгляд парламенту законопроект про імпічмент і зобов’язати свою більшість за нього проголосувати.

Принаймні так вчиняє кожен, кому немає чого боятися і хто хоче відстояти свою репутацію. Якщо Гарант не зробив нічого незаконного і аморального, то чому дозволяє німецьким писакам топтатися по своєму чесному імені?

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: