Віктор Балога Народний депутат України

Гройсман почав виробляти командний голос

... коли на годині запитань до уряді у ВР почав роздавати доручення.

Сьогодні пан Гройсман почав виробляти командний голос, коли на годині запитань до уряді у ВР почав роздавати доручення, ніби то була урядова планьорка. Така поведінка властива єфрейторам, коли їм дають молодшого сержанта.

Але це так собі, малозначущий штрих. Набагато важливіше, як нова "коаліція" і новий Прем'єр пройдуть наступний пленарний тиждень. Якраз через чотири дні стане ясно, що на важливі рішення голосів БПП і НФ не буде. Коли навіть програму дій Кабміну - формальний папірець - насилу протягли, то що говорити про "жирні" закони!

Тоді вже особисто п.Гройсману доведеться вклонятися комерсантам-регіоналам із "Відродження" та "Волі народу". Тут вже за спиною Президента не сховаєшся. І якраз тоді поширений міф про самостійність нового голови уряду буде підтверджений цифрами на табло.

А ще Прем'єру треба буде втрутитися в "сфери впливу" подільників Петра Порошенка та Арсенія Яценюка - усіх тих "кононнеків", "грановських" та "пашинських". Якщо там нічого не зміниться, це лише доведе, що п.Гройсман дуже обмежений у своїх можливостях.

Тому сподівання на реформи і боротьбу з корупцією - це лише аванс. І мені буде дуже шкода, якщо він пропаде даром.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: