Богдан Яременко Народний депутат України

Шок Януковича. Чому президент пішов на лікарняний?

З 2003 року Віктор Янукович плекає Партію регіонів і іі «передовий загін» - фракцію в Верховній Раді.

З 2003 року Віктор Янукович плекає Партію регіонів і іі «передовий загін» - фракцію в Верховній Раді. Це тяжка робота - треба щодня вирішувати кого просунути у владу, кого у парламент, кому дозволити вести бізнес, кого допустити до «розпилу» бюджету, кому простити грішки. Думаю, він практично переконаний, що без нього у його підопічних просто немає життя.

За доброту царя вірні холопи повинні бути повністю лояльними. Це не багато - ділитися і прикривати. Ну, ось приїдуть Кокс з Квасневським, а їм можна сказати - а ви підіть домовтесь з моіми депутатами (і самовдоволено хихикати своій дотепності і політичній спритності). А чого ж не радіти, адже депутатам і говорити нічого не треба - вони навчені передбачати усі його політичні і не лише забаганки.

Аж ось, усе це виявляє непокору. І це особисто в очі їхньому богу, який тримає томи компромату на кожного, і може будь-коли знищити будь-кого!

І не поважають, і не бояться... Оце шок!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: