Богдан Яременко Народний депутат України

Чому не можна зустрічатись з Лукашенком

Глупству нашому, відсутності гордості та патріотизму немає краю.

Не можна ні вірити, ні вибудовувати ніяких відносин з диктаторами! Ні з російськими, ні з білоруськими, ні з північно-корейськими - взагалі ніякими!

З Лукашенком не можна було зустрічатися в жодному разі.

По-перше, Лукашенко вкрай несамостійна фігура, росіяни міцно тримають його за бульби, а тому, щоб він не говорив і не обіцяв сьогодні нам не буде виконано, якщо це не влаштовуватиме росіян. Як ми вже знаємо, усі авторитарні режими вкрай нестабільні і з точки зору внутрішнього становища. Тим, хто прийде після Лукашенка, може не сподобатись українські шури-мури з ним.

Лукашенко нелегітимний. Його зустріч з Турчиновим - це насмішка з нелегітимності української влади.

Якщо вже і ставити на меті якісь ігри навколо Росії, то треба було шукати зустрічі з Назарбаєвим, який на відміну від нікчемної лукашенківської Білорусі не підтримав свого союзника Росію під час нещодавнього голосування в ООН. Але це гордий, розумний лідер, якого важко втягти в ігрища.

Багато років підряд Лукашенка принизливо не пускали в Київ, організовуючи зустрічі з ним в провінційних містах. Важко повірити, але постмайданна влада подарувала йому такий реванш!

Глупству нашому, відсутності гордості та патріотизму немає краю.

Хочеться вірити, що наступний президент України діятиме на міжнародній арені більш впевнено і професійно.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: