Богдан Яременко Народний депутат України

Основний удар ворог готує по Києву

Найнебезпечніший - наступний тиждень.

Одесити знову показали характер і стали вільними. Це, на жаль, не приходить без жертв. Тепер від нас залежить, щоб ці жертви не були даремними. Слава Україні! Слава Одесі і одеситам!

А для киян ще теж далеко не кінець випробувань. Сьогодні отримав підтвердження своїм прогнозам, що основний удар ворог готує по Києву. Навіть якщо це буде не військовий удар, готуються масові провокації. Хоча жодної бази для проросійських сил в Києві немає (95 відсотків киян однозначно оцінюють Імперію зла), у місто вже завезена у великих кількостях різна шваль. Штаб - посольство Імперії зла (два місяці МЗС жує соплі замість того, щоб розірвати дипвідносини і випалити це зміїне кубло в центрі Києва). Не виключено, що інциденти на водоканалах - це спроба перевірити реагування спецслужб. Судячи по нічних тренуваннях і ще багато по чому спецслужби все розуміють і готуються. Говорять, що силовики в Києві злі і вже давно мріють постріляти. Тим більше у них накопичились певні рахунки. Але киянам розслаблятися не можна. Напруга можливо почне спадати лише після виборів. Найнебезпечніший - наступний тиждень.

Злить і навіть доводить до сказу наша міліція. Вони роками змушені будуть спокутувати і Донецьк з Луганськом, а тепер ще й Одесу.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: