Богдан Яременко Народний депутат України

У смерті десантників є конкретні винуватці. І це вже не просто Путін з Януковичем

Багато питань по вчорашніх втратах

Не чув нічого про розслідування чи кримінальну справу за фактом. Загибель військовослужбовців - це не та ситуація, коли достатньо прес-релізу, фотографій, запевнень, що терористи були поганими і теж постраждали.

У смерті десантників є конкретні винуватці. І це вже не просто В.Путін з В.Януковичем. Хтось відповідав за організацію руху колони, за розвідку, за бойову охорону. Та і професійні засідки не організовуються на усіх підряд дорогах, де є кущі. Терористи, здається, знали про цю колону.

Терористи повинні бути знайдені і знищені. Без опцій.

Зрадник, якщо він був, має бути викритий і засуджений. Якщо не досидить до звільнення - мало хто заплаче.

Командири, які допустили помилки при плануванні руху колони, мають бути покарані.

Ситуація має бути проаналізована керівництвом ЗСУ та АТО, зроблені висновки, внесені необхідні зміни в планування і проведення подібних операцій, з метою недопущення повторення таких ситуацій.

Усі ми повинні розуміти, що найкраща пам'ять про цих загиблих хлопців, - зробити так, щоб їх смерті не були даремними. І бути готовими до нових жертв.

Героям слава!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: