Богдан Яременко Народний депутат України

Чи стане Саакашвілі частиною одеської гуморини

Чим гірші рішення пропонує нинішня владна еліта, тим швидше прийде час справжніх змін і справжніх реформаторів

Все правильно. Ситуація в країні не зміниться допоки не відбудеться докорінна зміна правлячої еліти, допоки сама правляча еліта не зміниться докорінно.

А наразі, чим гірші рішення пропонує нинішня владна еліта, тим швидше прийде час справжніх змін і справжніх реформаторів.

Серед тих нових, хто прийде змінювати Україну, творити новий суспільних договір теж будуть грузини. І євреї, і вірмени, і білоруси, і росіяни, і кримські татари - тобто усі ми, громадяни цієї країни, хто все життя живе в Україні і Україною.

А поки що треба дати нинішнім час розвалити все, що не розвалено досі.

І справа зовсім не в тому чи стане Саакашвілі відкриттям для Одеси, чи лише частиною одеської гуморини (дай йому, Боже, успіхів, бо з чого посміятися одесити досі прекрасно знаходили і без нього). Справа в тому, що правити Україною заслуговують лише ті, хто вірить українцям, чує українців, говорить з українцями, працює з українцями і для українців.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: