Богдан Яременко Народний депутат України

Коли Грицак звертається до керівника спецслужби країни-агресора, це - принизливо

Офіцер має знищити офіцера ворожої держави, що перейшов межу, а не закликати його до честі.

Є щось принизливо-ідіотське у тому, що керівник спецслужби однієї країни, звертається до керівника спецслужби країни, з якою його держава веде війну, із якимись невиразними закликами зупинитися.

Загалом це навіть дуже небезпечна ознака того, що після трьох років війни з РФ голова СБУ все ще вірить в домовленості з росіянами, в чесну братську взаємодію, в моральність і тд.

«Звертаюсь до Вас, як офіцер до офіцера...» Тьху, ти мля! Як діти дурні. Офіцер має знищити офіцера ворожої держави, що перейшов межу, а не закликати його до честі.

Ну, ось маємо у відповідь, - якийсь російський колективний Кадиров-Бортніков-Путін відповів на стогін Грицака про те, що росіяни перейшли межу організовуючи теракти, черговим терактом в центрі Києва. І що тепер?

Грицак із розпачу подасть у відставку? Застрелиться? Розплачеться? Запишеться на прийом до психоаналітика, бо його ігнорують? Віддасть наказ знищити Кадирова? Далі виколупуватиме з носа розкриті замахи на Геращенка?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: