Тарас Чорновіл Журналіст, політичний діяч

Респект Андрію Магері за Павлоград!

Ми ніколи з ним не товаришували, більше того, взаємне ставлення завжди було прохолодним (хто пригадує, був такий 2004-ий рік, який залишив слід у відносинах), так - добрий день, до побачення, потиснули руки й розійшлися.

Ми ніколи з ним не товаришували, більше того, взаємне ставлення завжди було прохолодним (хто пригадує, був такий 2004-ий рік, який залишив слід у відносинах), так - добрий день, до побачення, потиснули руки й розійшлися. Але сьогодні я повністю готовий підтримувати його на Голову ЦВК. Він просто професійний, чесний і і безсторонній у своїй роботі. Хто б не перемагав, якщо це чесно, він визнаватиме ці результати. Але навіть за "найкращого свого хлопця" не заступиться, коли ця погань порушує закон.

Крім того Андрій показав, як має працювати член ЦВК з закріпленою за ним областю. Пригадую вибори 2012 у Києві, за який він тоді відповідав - контроль був повним, а методично-консультаційне забезпечення комісій направду доходило до дільниць від нього самого та його помічників. Льовочкін, який виторгував собі в Янека кураторство за Києвом і областю від Партії регіонів, не зміг нічого зробити. Я на тих виборах уперше в житті програв, але досі пригадую їх як щось цілком упорядковане й чесне. Жодні маски-шоу, тітушки, продажні члени комісій не досягли свого. Єдиний округ, де вибори було зірвано, став таким завдяки незаконному рішенню більшості складу ЦВК. А зусилля на фальсифікацію та зрив були кинуті шалені.

Тому ще раз респект і вияв поваги до Андрія.

А тепер ложка дьогтю: щодо Павлограда рішення ЦВК й персонально Охендовського абсолютно незаконне й кримінальне. А отже, ми маємо бути на стороні кандидата, від Укропу, якого вибивають з подальших перегонів, але, повірте, морально це дуже нелегко, бо останній виявився просто пропагандистьською шавкою Коломойського-Корбана. Воно вимагає від Президента, щоб той втрутився, змусив ЦВК прийняти чесне рішення, а інакше він заявлятиме, що влада об'єдналася з оппоблоком.А ти, ідіоте, не розумієш, що якщо Порох виконає цю твою вимогу, то він умить стане януковичем? І якщо така практика відновиться, то ти зі своїми соратниками перший кричатимеш про узурпацію та диктатуру (уже, не маючи фактів, кричите). Хочете, щоб Президент наводив порядок у ЦВК, судах, прокуратурі? Чудесно - сіли, написали й проголосували зміни до Конституції, які йому це дозволять. Але ж який хай підняли й узурпацію розгледіли навіть у децентралізації, де нічого подібного й близько нема! А втручання без законних прав навіть я, при всій моїй симпатії до П'єдро Олексійовича, сприйму за державний переворот. Хоча мені все більше хочеться побачити саме українського піночета, але піночета за законом, а не самозванного... Мабуть плюс Пороха в тому, що й він дуже б хотів зараз отримати диктаторські повноваження, але сам їх собі присвоювати не буде.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: