Каськів - професійний патріот та професійний клептоман

Владислав Каськів

Каськів це взагалі не історія про людину на прізвище Каськів. Це про те, чого українські стартапи вмирають на стадії ембріона

Каськів. Професійний патріот і професійний клептоман.

Квадратна прісна тушка, яка обіграла свою участь в революції на граніті і конвертувала її у масні посади за усіх влад і режимів.

Улюбленець Ющенка, якого зараз активно зараз активно відбілює «піднощик туалетного паперу Колесніченка, він же начебто політолог — Руслан Бортнік.

Людина, яка ніколи не вирізнялась видатним інтелектом. Але прославилась скандальними романами, розповідями про подорожі в екзотичні країни і першими резонансними угодами з лижниками.

Каськів пише, що уже повернув украдене в бюджет. Тому більш за все посвідчить на правильних людей і далі вестиме своє тусовочно-нікчемне-паразитуюче життя. Не здасть же Фурсіна з Льовочкіним) Аби ще десь не всплив, як пластик у затхлому ставку. Аби не отримав орден чи подяку, як уже було з Атрошенком і Герегою, які раніше дуже любили Януковича, а зараз прописались в реформатори по-новому.

Каськів це взагалі не історія про людину на прізвище Каськів. Це про те, чого українські стартапи вмирають на стадії ембріона. Чого інвесторам тяжко зрозуміти місцеву душу і знайти логіку. Це також історія, чого «інвестиції» в нашій країні це завжди якийсь Роттердам+, Курченко і Медведчук, або брудершафт зі Злочевським.

Ну, і головне, як кожна революція виносить на берег довгограюче лайно. І через яке не хочеш більше ніяких походів на революції заради комфорту чужої дупи.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: