Денис Казанський Журналіст

Нам пощастило з ворогом. Як працює російська пропаганда

Владлен Татарський вже 9 місяців дурить недалеких росіян

Російські шовіністи так просто не здаються

Наочно, як працює російська машина пропаганди.

Донецький карний злочинець Максим Фомін (він же Владлен Татарський) дурить голови недалеким російським шовіністам вже 9 місяців, розповідаючи їм про хитрі плани та неминучі перемоги.

Здавалося б, уже й мавпа зрозуміла б, що це шахрай і брехун, довіряти якому не варто. Але російські шовіністи так просто не здаються. Кількість підписників у пропагандиста тільки зростає і вже перевалила за півмільйона, хоча в нормальній країні його давно б виваляли в пір'ї і смолі.

Нам все ж таки неймовірно пощастило з ворогом. Скільки шкоди Росії завдали такі пропагандони, які вводили в оману і своє начальство і свій народ – не завдав би жоден український диверсант чи ІПСОшник.

Але оскільки російські шовіністи занадто тупі, вони все одно цього не зрозуміють і так і далі захоплено дивитися і прийматимуть за чисту монету ахінею від карних злочинців, шахраїв і пропагандистів.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: