Чи можливі провокації на День Незалежності?

У День Незалежності не слід виключати різноманітні провокації в Україні

Взагалі система безпеки в Європі є не дуже досконалою, то що вже казати про нашу країну. Питання в іншому: ніколи не знаєш, де вдарить. Тому перейматися і намагатися передбачити ситуацію, мабуть, не варто. Моя позиція така: слід менше морочити собі голову і тоді все буде добре.

Щодо параду у Києві 24 серпня, то очікується така велика кількість охорони, що, гадаю, вони зможуть передбачити різноманітні надзвичайні ситуації, а за потреби й ліквідувати їх без серйозних наслідків. Тим паче самопроголошені «ДНР» і «ЛНР» ще не наважувалися на відверто терористичні дії на мирних територіях України.

Щодо особистих заходів безпеки, то тут також усе просто. Не слід іти на парад у бронежилеті і касці (тоді ви й самі виглядатимете підозріло і смішно). Не виходити з дому, побоюючись провокацій, – також не варіант. Давайте не будемо показувати ворогу колективного страху.

Єдине, де можуть бути серйозні заворушення, – це зона АТО. Втім, це вже для нас не новина, позаяк терористи завжди готують нашим воякам провокації і загострюють конфлікт під час різноманітних свят. Тим паче День Незалежності особливо дратує російських найманців – вони ж воюють тільки за те, щоб у нас такого свята не було. Втім, це також не привід для хвилювань, ми зобов’язані гідно відзначити цей день їм на зло. Нехай аж почорніють від злості, а нам своє робити.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: