Геннадій Москаль Ексголова Закараптської ОДА

Сільські депутати під час мобілізацій ховалися в кукурудзі

Такі-ось «патріоти» бувають…

Учора особисто пішов на суд, щоб відстояти названі на честь загиблих на Донбасі героїв вулиці. У березні в рамках закону про декомунізацію своїм розпорядженням перейменував у с.Клячаново (Мукачівський район Закарпаття) вулиці Жовтневу та Ворошилова на Альберта Падюкова та Василя Лавкая.

Обидва хлопці жили в цьому селі, пішли добровольцями на війну й загинули за Україну. Один був бійцем «Айдару», інший – Правого сектору. Перед тим протягом півроку нагадував сільським депутатам – виконайте закон, перейменуйте комуністичні вулиці. Не виконали, не перейменували. А через два тижні після мого розпорядження терміново зібралися й змінили назви кількох вулиць, у тому числі А.Падюкова та В.Лавкая на Виноградну й Нивлянську. Коли я попередив, що скасую це незаконне рішення через суд, сільський голова прийшов і почав просити перейменувати на честь одного із загиблих не Жовтневу чи Ворошилова, а вулицю Тараса Шевченка!

Такі-ось «патріоти» бувають… Суд визнав рішення сільради незаконним і скасував, так що вулиці Альберта Падюкова і Василя Лавкая в Клячанові залишаються незмінними. А сільські депутати, які під час мобілізацій ховалися в кукурудзі, а потім своїм рішенням плюнули в обличчя всім патріотам, хай чекають повісток із військкомату.

Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: