Геннадій Москаль Ексголова Закараптської ОДА

За 420 євро один хабарник поламав кар’єру собі й своїм підлеглим

«Інтелігентними» методами навести лад на кордоні неможливо

Вчора спіймали на хабарі начальника зміни митного відділу «Малий Березний», що на українсько-словацькому кордоні. За 420 євро пообіцяв пропустити за кордон кількох пішоходів із сигаретами. Минулого тижня я збирав усіх начальників митних постів, прикордонних загонів і попередив: спіймають когось на корупції чи хабарництві – піде з роботи вся зміна. Не подіяло.
Тому сьогодні ж за моїм дорученням зміна митників, яка працювала зранку на «Малому Березному», відсторонена від роботи. Замість неї оформляти вантажі вахтовим методом будуть працівники інших митних постів Закарпатської митниці. Як тільки вина начальника відділу буде доведена, усю зміну звільнять із роботи.
Так за 420 євро один хабарник поламав кар’єру собі й своїм підлеглим. Аналогічно будемо робити й з іншими хабарниками. Жорстко, але «інтелігентними» методами навести лад на кордоні неможливо.
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: