Ірина Геращенко Народна депутатка України

Навіщо Злата Огневич взагалі отримувала мандат

Злата Огневич склала мандат.

Злата Огневич склала мандат. В мене питання: навіщо вона його взагалі отримувала? Мені завжди навіть шкода жінок, далеких від політики, які дозволяють використати себе в рекламних цілях. Правда, як правило, самі жінки думають, що і свою капіталізацію так посилюють):

Вся ця сумна і смішна історія про Злату - депутата ще раз підтверджує, що політика, звичайно, чимсь схожа на шоу- бізнес, і чим далі, тим більше. Але займатися нею потрібно професійно: суміщати концерти, репетиціі з роботою над законами, зустрічами з виборцями, комітетами не виходить. Думаю, добре, що партіі поступово відходять від практики, що в першій п'ятірці обов'язково має бути популярна співачка. Це нічого не дає для популярності та авторитету політсили. Але що справді змінить обличчя партій - це рівне представництво жінок-політиків. А Златі Огневич успіхів, звичайно, в шоу-бізнесі та особистому житті. Вона мила і симпатична. Сьогодні вона зробила найбільший правильне своє депутатське рішення за цей свій депутатський рік.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: