Леонід Косаківський колишній мер Києва

Перші офіційні результати по Києву

Київська міська виборча комісія вночі прийняла протоколи про результати виборів депутатів міської ради і мера столиці в Печерському районі.

Київська міська виборча комісія вночі прийняла протоколи про результати виборів депутатів міської ради і мера столиці в Печерському районі.

У голосуванні в районі взяли участь 36,3 тис. виборців.

Голоси за міського голову розділилися так: Кличко — 37,5%, Гусовський — 10,6%, Береза — 7.2%, Бондаренко — 6,95%, Омельченко — 6,7%, Пузанов — 5,9%.

За даними протоколів про результати виборів депутатів Київради, у всіх п'яти округах Печерського району долають 5% бар'єр п'ять партій: Блок Петра Порошенка "Солідарність", який набирає від 16,2% до 36,23%, "Самопоміч" - від 12,2% до 16,1%, ВО "Свобода" - від 5,7% до 7,93%, ВО "Батьківщина" - від 5,8% до 9,17%, партія "Демократичний альянс" - від 5,8% до 8,87%.

"Опозиційний блок" в Печерському районі долає 5% бар'єр в чотирьох з п'яти округів, набираючи від 6,03% до 8,43%, але в одному окрузі ця політична сила набрала лише 3,94%.

Партія "Єдність" подолала 5% бар'єр лише у двох з п'яти округів, де за неї проголосували 24,3% і 5,65%, в інших трьох округах вона набирає від 2,9% до 3,9% .

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна", не сама комісія, на жаль. Її сторінка, як і раніше, порожня. А на он-лайн табло ніхто й не додумався ці цифри вивести.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: